Vakkundig glasherstel in Roosendaal

Wilt u dat uw huis een veilige omgeving is voor u en uw gezin? Laat dan uw kapotte raam direct herstellen. In de regio Roosendaal kunt u een beroep doen op Glasherstel Spoed. Onze medewerkers staan 24/7 voor u klaar op ieder gewenst tijdstip van de dag. Breekt uw raam ‘s nachts? Ook dan komen wij graag langs om direct uw schade te herstellen. Wij begrijpen als geen ander dat glasherstel een spoedklus is.

Repareren of vervangen?

In veel voorkomende situaties kunnen onze medewerkers voor ruitreparatie zorgen. Wij komen bij u thuis in Roosendaal en nemen onze moderne middelen mee. Door ons gereedschap is glasherstel vaak direct mogelijk en het levert een mooi resultaat op.

Het kan echter voorkomen dat de schade aan uw ruit te groot is. Dan helpt ons moderne gereedschap ook niet meer. Geen paniek! In dat geval vervangen we de ruit voor u. Glasherstel Spoed heeft diverse soorten glassoorten op voorraad. In bijna alle gevallen kunnen wij u meteen aan een nieuw raam helpen.

Wilt u meer weten van onze glasservice? Neem dan contact op met onze medewerkers. U kunt bellen naar 0165 - 79 90 28 en onze medewerkers informeren u graag verder.