Glas vervangen in Roosendaal?

Stelt u zich voor: u komt thuis van uw werk en u ziet dat er een raam van uw woning gebroken is. Het is tegen zes uur en u weet niet wie u om hulp kunt vragen. Glasherstel Spoed kan uw redder in nood zijn! Onze medewerkers staan ieder uur van de dag voor u klaar. Onze glasservice is 24/7 te bereiken, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Wij begrijpen dat glas vervangen een spoedklus is dat niet morgen gedaan moet worden, maar vandaag nog!

Glas laten vervangen of niet?

Als uw ruit kapot is, hoeft hij niet meteen vervangen te worden. U kunt de ernst van de situatie laten inschatten door onze medewerkers. Doordat wij gebruik maken van modern gereedschap, kunnen wij ter plekke vaak een raam slechts repareren. Hierdoor hoeft uw raam dus niet direct vervangen te worden en scheelt dat in de kosten. Is uw schade groot en lukt een reparatie niet? Dan vervangen wij het glas direct. Wij hebben veel glas op voorraad, waardoor wij u in bijna alle gevallen direct kunnen helpen.

Neem contact op!

Wilt u onze medewerkers meteen inschakelen voor uw glasherstel, of wilt u een second opinion? In ieder geval komen onze experts graag bij u thuis. U kunt contact met ons opnemen door het online formulier in te vullen. U kunt ook telefonisch informeren naar onze mogelijkheden via ons telefoonnummer: 0165 - 79 90 28.